De Smurfenklas

De Smurfenklas
Smurf maar mee naar al onze avonturen !

dinsdag 27 januari 2015

Dinsdag 26 januari 2015: Thema Sprookjes

Enkele kinderen uit onze klas hebben zich ter gelegenheid van ons Werothema Sprookjes verkleed in de klas om zich eens volledig onder te dompelen in de sprookjeswereld. Dat was bijzonder leuk voor hen en vooral ook voor de anderen die het met veel enthousiasme onthaalden.




Donderdag 8 januari 2015: verkeersweek: bezoek agent Rob

Vandaag hebben we in de klas bezoek gehad van agent Rob. Hij kwam een lesje geven over de verkeerslichten en de funtie van een verkeersagent.






Vrijdag 5 december 2014: bezoek van de Sint en pieten aan onze school

Vandaag is Sinterklaas met 3 zwarte pieten langsgeweest op onze school. Na een algemene verwelkoming op de speelplaats is hij ook bij alle klassen individueel langs geweest om een tof klascadeau te brengen samen met wat lekker snoepgoed.












Dinsdag 26 januari 2015 : Voorstelling leesboek heksenvriend in de Stadbibliotheek

 Vandaag zijn we met onze klassen van het eerste leerjaar naar de Stadbibliotheek geweest. Auteur Guy DaniĆ«ls stond ons daar op te wachten voor een interactief en ludiek vertelmoment over zijn boek: Heksenvriend. Het was bijzonder aangenaam om in een mooie en sfeervolle tent te kunnen genieten van het mooie verhaal. Daar hebben we weer lekker van genoten.  Hieronder enkele (weliswaar donkere) sfeerbeelden.