De Smurfenklas

De Smurfenklas
Smurf maar mee naar al onze avonturen !

vrijdag 26 juni 2015

Vrijdag 26 juni 2015 : Leuke herinnering aan het eerste leerjaar

Vandaag mochten onze sloebers van de smurfenklas genieten van de mooiste momenten van dit schooljaar .Samen met onze klaspop Tibo keken we naar een videoclipje met  foto's die  één voor één leuke herinneringen opriepen bij alle kinderen. Je kan het filmpje bekijken en eventueel ook zelf opslaan als mooie herinnering aan een al even mooi schooljaar.  Klaspop Tibo en meester Jens wensen alle sloebers van 1 B een heel fijne vakantie en veel succes volgend schooljaar!

 Klik op deze link om het filmpje te bekijken :  https://www.youtube.com/watch?v=WaBUdx6QU3s



donderdag 25 juni 2015

Donderdag 25 juni 2015: Opnames van de nieuwe FC De Kampioenenfilm bij ons op school.

Vandaag was wel een speciale dag voor onze Broedersschool. De filmset van FC De Kampioenen was namelijk bij ons op school te gast. Zij hebben op drie verschillende locaties scénes geflimd voor de nieuwe film die in het najaar uitkomt. De eerste scéne speelde zich af in de slaapkamer van Doortje en Pol. Hiervoor werd er een heus decor opgezet in de fietsenstalling van de handelafdeling. Toen deze scénes waren ingeblikt mochten onze kinderen even kort een kijkje komen nemen in het decor. Wij hebben jammer genoeg geen acteurs gezien, maar er waren toch wel enkele klassen die het geluk hadden iemand gespot te hebben.

















dinsdag 23 juni 2015

Dinsdag 23 juni 2015: Sportdag op recreatiedomein De Ster

Ook al was het vandaag niet echt een zonnige dag. Toch maakten we er samen een toffe en sportieve dag van. In de voormiddag namen alle kinderen deel aan een opwarming: joggen langs het water. Daarna speelden we een leuk en spannend spel: bosstratego. Aansluitend mochten de kinderen nog even vrij enkele balsporten spelen. Na onze lekkere boterhammetjes mochten onze sloebers in de namiddag lekker ravotten in de speeltuin.