De Smurfenklas

De Smurfenklas
Smurf maar mee naar al onze avonturen !

woensdag 8 juni 2016

Klaar voor de afsluiting van het jaarthema: de regenboog: activiteit Kaboem is klaar

Voor de Kaboem van aanstaande vrijdag maakten onze kinderen van het eerste leerjaar een regenboogstrook met hun eigen foto's erop. Deze zijn in de kunststijl van kunstenaar Andy Warhole gekleurd.  Een mooi resultaat om te zien als alle stroken bij elkaar komen. Want iedereen is anders en samen zijn we uniek!














Maandag 6 juni 2016: klaspop Tibo in voetbaloutfit. Go Belgium!

Onze klaspop Tibo past zich graag aan wat zijn kledij betreft. Zo zat hij deze morgen al volledig in voetbaloutfit op de kinderen te wachten. En dit ter gelegenheid van de start van het Europees kampioenschap  deze vrijdag. Wij wensen de Rode Duivels veel succes toe!







Donderdag 26 mei 2016: brosscross loopwedstrijd

Tijdens deze zonnige dag hebben we ons weer van onze sportiefste kant laten zien. De hele lagere school heeft zijn beste beentje voorgezet tijdens de jaarlijkse loopwedstrijd in samenwerking met Driegaaienschool.  Onze sloebers hebben allemaal hun uiterste best gedaan.  Een dikke pluim voor Maxim van onze klas want behaalde de tweede plaats en kreeg een zilveren medaille.




Dinsdag 10 mei 2016: sportdag aan zee: Oostende

Voor de eerste keer namen we dit jaar mee aan de sportdag aan zee. De kinderen vonden het een superleuke dag met leuke activiteiten. Deze sportdag is zeker voor herhaling vatbaar volgend schooljaar!